VAD VI ÅT I KINA 2

Tofu i snygg dekoration. Foto Stefan Bernesjö

Peking-ankan göres iordning. Foto Stefan Bernesjö

Utanför restaurangen i Peking som specialiserat sig på att servera Pekinganka. Foto Gunnar Petersson

Ris-nudlar i tillverkning med stor skicklighet, Foto Stefan Bernesjö

Teceremoni i koppar där målningen ändrade färg. Foto Stefan Bernesjö

Goda stärkelserika delar från Lotusblommans rötter. Foto Gunnar Petersson

Tusenårsägg. De behandlades i olika marinader som får gulan och vitan att stelna utan kokning. Foto Gunnar Petersson

Vattenmelon brukade komma in på slutet. Denna var ovanligt vackert uppskuren. Foto Gunnar Petersson

 En fisk brukade också ingå. Denna var snyggt uppskuren och med god sås till. Foto Gunnar Petersson

En tunn mild soppa serverades också alltid. Denna var helt vegetarisk. Foto Gunnar Petersson

 

 Gunnar Petersson