VAD VI ÅT I KINA 2
Tofu i snygg dekoration. Foto Stefan Bernesjö
Peking-ankan göres iordning. Foto Stefan Bernesjö
Utanför restaurangen i Peking som specialiserat sig på att servera Pekinganka. Foto Gunnar Petersson
Ris-nudlar i tillverkning med stor skicklighet, Foto Stefan Bernesjö
Teceremoni i koppar där målningen ändrade färg. Foto Stefan Bernesjö
Goda stärkelserika delar från Lotusblommans rötter. Foto Gunnar Petersson
Tusenårsägg. De behandlades i olika marinader som får gulan och vitan att stelna utan kokning. Foto Gunnar Petersson
Vattenmelon brukade komma in på slutet. Denna var ovanligt vackert uppskuren. Foto Gunnar Petersson
En fisk brukade också ingå. Denna var snyggt uppskuren och med god sås till. Foto Gunnar Petersson
En tunn mild soppa serverades också alltid. Denna var helt vegetarisk. Foto Gunnar Petersson